ALEGE CATEGORIA VIZIONAREA SELECTATĂ

Despre noi

 

“ MARKET IMOBILE ” S.R.L.

       Calitatea, fiabilitatea și siguranța sunt garantate.

Prețurile noastre sunt sub serviciile noastre!!!


OOO"MARKET IMOBILE" desfășoară operațiuni pe piața imobiliară din Republica Moldova, oferind servicii de brokeraj, intermediere, evaluare, consultanță, managementul proprietății etc. Astfel, activitatea principală a companiei este de a crea condiții de cooperare reciproc avantajoasă între cei trei "actori" ai pieței imobiliare: investitori, antreprenori și utilizatori finali.

Abordarea noastră la dezvoltarea managementului și lansarea de noi produse și servicii este o inovatoare, flexibilă și competitivă, și își propune să păstreze perfectă a imaginii de brand „iMobile piață“ Noile proiecte vor fi lansate pe piață treptat, și numai după studiile tehnice și economice. Compania acționează atât în ​​numele clienților săi (persoane fizice și juridice), cât și în mod independent. Produsele și serviciile noastre reprezintă un set de produse și servicii cele mai promițătoare pe piața imobiliară europeană, ținând cont de particularitățile Republicii Moldova.

"MARKET IMOBILE" este o companie care constă dintr-o echipă de profesioniști pe piața imobiliară. Scopul principal al echipei noastre este îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite.
     
Misiunea MARKET IMOBILE este de a oferi cele mai inovatoare și accesibile servicii imobiliare.
Rezolvind problema stabilită de client sau partener, luăm asupra noastră o parte a responsabilității pentru bunăstarea și confortul, pentru succesul afacerii, pentru prosperitate. Ridicând un apartament, ne gândim la acesta ca la o casă de familie. Lucrând în domeniul imobiliar comercial, avem grijă de rentabilitatea investiției clientului.
   
Scopul MARKET IMOBILE este de a oferi clientilor nostri asistenta necesara in procesul de desfasurare a operatiunilor pe piata imobiliara. Una dintre principalele priorități ale companiei noastre este menținerea și îmbunătățirea continuă a serviciilor furnizate.

„MARKET IMOBILE“ SRL s-au stabilit ca lider pe piața imobiliară din Moldova, oferind doar cele mai înalte servicii de calitate, bazată în primul rând pe nevoile clienților.
  Esența serviciului este de a facilita tranzactiile imobiliare, fara intermediari si comisioane, în aceste propuneri cu informații și detalii obținute numai de la proprietari, iar valabilitatea informațiilor este verificată și garantată „MARKET IMOBILE“ agenție imobiliară, care nu permite să pună proprietatea altora.

  Ofertele imobiliare pe "MARKET IMOBILE" sunt vizualizate pe calculator de către potențialii cumpărători gratuit și fără efort. Astfel, acest sistem scutește proprietarii de vizite inutile și economisește timp, elimină intermediarii și reduce prețul de vânzare prin anularea comisioanelor, ceea ce sporește șansele de vânzare. Proprietarul va vorbi direct cu cumpărătorul direct interesat de această proprietate. Cumpărătorii pot parcurge mai multe propuneri în timp record și în cele din urmă decide să se aplice directe întrebări proprietarului, ei au posibilitatea de a negocia direct, de economisire pe bază de comision pentru intermediar.
   
La crearea Agenției noastre am încercat să folosească cunoștințele și experiența acumulată pe parcursul multor ani de lucru pe piața de imuschestva.Obrativshis reale în agenția noastră, veți aprecia ce adevărat profesionalism, onestitate, responsabilitate pentru deciziile și acuratețea execuției, de asemenea, să fie sigur, că vom face tot posibilul pentru a vă rezolva cu succes întrebările.

 

 

               Контакты:

        "Market Imobile" S.R.L.

Adresa:

MD 2068, Republica Moldova,
or. Chisinau,str.M.Costin 13/6 

Tel :

+373(22) -49-19-80- для информации
+373-799 855 77 , +373-69-36-00-03

Viber : +37379985577
WhatsApp : +37379985577
Telegram : +373 79985577

e-mail:

 marketimobile@gmail.com- Administratia site-lui