ALEGE CATEGORIA VIZIONAREA SELECTATĂ

Cum să cumpăr?

 

 

KUPLIU.MD este site de licitații, care funcționează pentru cumpărător , KUPLIU.MD Vă economisește timp , nervi și bani . Aici vânzătorii oferă cel mai mic preț pentru cumpărător, iar cumpărătorul alege cea mai convinabilă ofertă ! Cumpàràtorul primește mesaje cu oferte de la vânzători pe e-mail și în mesaje pe profilul său . Cumpărătorului vede toate ofertele: deschise și închise, cu toată informația de contact inclusiv numărul de telefon a persoanei care a facut oferta , doar la anunțul său , iar pe anunțurile altor oameni pot fi văzute doar fotografii și text , fără informații de contact, iar în cazul în care oferta nu este vizibilă , atunci această oferă are statutul de "ÎNCHISĂ" și poate fi văzută numai de utilizatorul cărui i-a fost făcută.

 

1.Dacă la lansarea anunțului se remarce ca "Urgente", acesta va fi prezentat în două rubrici, în: - Ultimele plasate și în - Urgente în acest caz va fi vizionat de mai mulți vizitatori a site-ului.

 

2.Dacă la lansarea anunțului nu se remarcă ca "Urgente", acesta va fi prezentat în categoria: - Ultimele plasate în această categorie nimeresc toate anunțurile noi care sunt lansate pe site-ul KUPLIU.MD

 

3.În categoria - În curind se inchid ajung anunțurile cărora le rămîne 48 de ore pînă la închidere.

 

4.În categoria - Închise neexecutate ujung anunțurile care au expirat, dar nu au primit rezultatul dorit, iar proprietarii acestor anunțuri rezervă dreptul de a analiza și alte oferte DACĂ SUNTEȚI INTERESAT DE ORICARE DINTRE URMĂTOARELE ANUNȚURI , ADRESAȚI-VĂ CU O SOLICITARE / OFERTĂ CĂTRE ADMINISTRATORULUI SITE-ULUI, PRECIZÂND CARE ANUNȚ V-A COINTERESAT.

 

5.În categoria - Închise executate ajung anunțurile care au primit rezultatul dorit.

 

 

6.Anunțul publicat se promovează ( este activ ) pe site-u www.kupliu.md 30 zile , apoi trece în stare pasivă, cu posibilitatea de a prelungi perioada activă pentru plata respectivă vezi aici.